Make your own free website on Tripod.com

Information
- Development Team
Project Data
- Design Concepts
- Mountain Interior

Pictures
- HoloHike Haven
- Slopeside Fresh Tracks
- 2001/2002 Winter
- Living Room
-
View from Living Room
- Southern Exposure
- Cedar Siding
- Indigenous Stone
- Kitchen
- Chair Lift Proximity
- Fireplace
- Snowfall
- Front Elevation
- Dining Room
- Interior Lighting
- Backyard Wildlife
- Events


Maps
- Lot Location
- Surrounding Area
- Aerial View
- Ground Floor
- Upper Floor
- Massing

Contact
- Email
- Address and phone

       

1. Orientation to sunlight and views:
2. Two clearly distinguishable units:
- in order to break down the mass and bulk of the buildings and to give
  maximum privacy to each unit.
3. Hidden garages/positive outdoor space:
- the shape of the building defines a protective courtyard
- the garage entries are from this courtyard so that the doors are obscured
  from the street
4. Cascading roofs:
- the intent is to have a series of roofs steeping down the hillside

      

Copyright 2001 Compuhound Design