Make your own free website on Tripod.com

Information
- Development Team
Project Data
- Design Concepts
- Mountain Interior

Pictures
- HoloHike Haven
- Slopeside Fresh Tracks
- 2001/2002 Winter
- Living Room
-
View from Living Room
- Southern Exposure
- Cedar Siding
- Indigenous Stone
- Kitchen
- Chair Lift Proximity
- Fireplace
- Snowfall
- Front Elevation
- Dining Room
- Interior Lighting
- Backyard Wildlife
- Events


Maps
- Lot Location
- Surrounding Area
- Aerial View
- Ground Floor
- Upper Floor
- Massing

Contact
- Email
- Address and phone

       

Footage (Unit B):       

Main Floor: 1024 sq/ft
Upper Floor: 840 sq/ft
Garage: 286 sq/ft
Total: 2150 sq/ft


Exterior Building Materials
:

Roofing: asphalt, in a charcoal gray color, similar in color to the indigenous rock on the site
Siding: combination of cedar shingles and textured stucco
Windows: solid wood
Patio: 2 wood sundecks
Doors: handcrafted solid cedar wood entries and two double garden glass doors 
Garages: private garage with automatic door opener 
Heating: forced air gas furnace with electronic fresh air exchanger and radiant Brazillian slate floors
Jacuzzi: electrical wired with deck platform


Copyright 2001 Compuhound Design